Vodilo je prihodnost, ki se ozira na izročilo preteklosti. Iskrenost lokalnih surovin in zgodb sosednjih pridelovalcev skupaj z globalnimi kulinaričnimi pristopi bogatijo naše okuse. Raziskovanje in povezovanje dobaviteljev je kreacija novih doživetij.
Hvaležnost naravi in praznovanje kulinarike vsak dan znova izpopolnjuje naše osebnosti. Ekipa različnih članov gradi celovitost in trdnost naše restavracije.
Gost je tisti, zaradi katerega smo. Njegov okus je ta, ki ga nadgrajujemo. Njegovo doživetje je cilj, ki ga želimo navdihniti.
Kulinarika je praznik. Je druženje in tisto, zaradi česar se veselimo naslednje izkušnje kreiranja okusov.
Ekipo prepleta prijateljstvo, družina in ambicija.
Želja odkrivanja novega je vodilo
zabave našega dela.
Chefa, sous chef, natakar, somelje, organizatorji, pomočniki in vodje. Različni pogledi, ki strmijo v isto smer. Priložnost te poti je raziskovanje.
VečNepopisno je, ko je najbližji dobavitelj tudi prvi sosed. Obisk dobavitelja je nagrada in je priložnosti. Naučiti se nekaj novega in odkriti neznano.
Več