Rezervirajte mizo

Da se vam bomo lahko celovito posvetili pri kulinaričnem doživetju je vaša rezervacija obvezna.

Več

 

 

Zgodba

DOLINA REKE SAVINJE, OBDANA S HMELJIŠČI

Narava, okolje in tradicija izražajo zgodbo, ki nas prepleta. Vračamo se k osnovam, ki so v vsakdanjem vrvežu zapostavljene. Posamezni element okolja in hvaležnost za vsakdan je navdih, ki nam daje moč pri našem raziskovanju.

Ambicija nam je napisala zgodbo, ki združuje tri lokacije - objekte s kulturno dediščino. Pristava dvorca Novo Celje, hotel v parku Novo Celje in Vila Široko so spomeniki preteklosti, ki jih gledamo skozi oči sedanjosti. S skrbnostjo varujemo dediščino in jo nadgrajujemo z našim delom. Nagrada za to je, da naše delovne dni preživljamo v teh mističnih okoljih.

Kreacije gradimo odgovorno. Motivacijo nam daje naš razvoj. Ekipo sestavljajo posamezniki, katerih lastnosti in vrednote so kakovost naše storitve. Prijateljstvo je tisto, kar bogati naša življenja.

GALERIJA OKUSOV


NOVO CELJE

À la carte restavracija v pristavi baročnega dvorca Novo Celje iz 18. stoletja, obdana s čudovitim parkom. Navdih v naravi, objeti s prijatelji.

BOUTIQUE HOTEL MOSAIC


NOVO CELJE

Med Dvorcem Novo Celje in njegovo pristavo se nahaja objekt iz sredine 19. stoletja. Pripravljen na prenovo, da zaživi v novi zgodbi hotela. Predvideno odprtje je v letu 2019.

VILA ŠIROKO


ŠOŠTANJ

Eminentna arhitektura obdana z naravo narekuje eno od najbolj romantičnih doživetij kulinarike. Destinacija namenjena izbranim dogodkom.

 

Obdarite bližnje

ko nekomu nekaj podarimo, osrečimo dva
Galerija okusov

Kulinarika je druženje ob prijetni gastronomski ponudbi. Obdarite bližnje in jih razveselite s kulinaričnim doživetjem.

Rezervirajte mizo

Da se vam bomo lahko celovito posvetili pri kulinaričnem doživetju je vaša rezervacija obvezna.Rezervirajte
Galerija okusov