Rezervirajte mizo

Da se vam bomo lahko celovito posvetili pri kulinaričnem doživetju je vaša rezervacija obvezna.

Več

Zgodba

DOLINA REKE SAVINJE, OBDANA S HMELJIŠČI

Narava, okolje in tradicija izražajo zgodbo, ki nas prepleta. Vračamo se k osnovam, ki so v vsakdanjem vrvežu zapostavljene. Posamezni element okolja in hvaležnost za vsakdan je navdih, ki nam daje moč pri našem raziskovanju.

Ambicija nam je napisala zgodbo, ki združuje objekte s kulturno dediščino. Pristava, park in dvorec Novo Celje so spomeniki preteklosti, ki jih gledamo skozi oči sedanjosti. S skrbnostjo varujemo dediščino in jo nadgrajujemo z našim delom. Nagrada za to je, da naše delovne dni preživljamo v teh mističnih okoljih.

Kreacije gradimo odgovorno. Motivacijo nam daje naš razvoj. Ekipo sestavljajo posamezniki, katerih lastnosti in vrednote so kakovost naše storitve. Prijateljstvo je tisto, kar bogati naša življenja. 

GALERIJA OKUSOV


NOVO CELJE

An À la carte restaurant in the annex of the 18th century baroque Novo Celje manor, surrounded by a beautiful park. Inspired by nature, embraced by friends.

We host a variety of culinary events, distinguished by local and seasonal ingredients. Our location is bursting with the love of all the couples who have said 'I do' under our pavilion.


Obdarite bližnje

ko nekomu nekaj podarimo, osrečimo dva
Galerija okusov

Kulinarika je druženje ob prijetni gastronomski ponudbi. Obdarite bližnje in jih razveselite s kulinaričnim doživetjem.

PONOSNI ČLANI IN PREJEMNIKI

Michellin Plate 2020
Member of Gault&Millau
Member of JRE
Member of  Vox
Member of Green Key
Member of Green Cuisine

Rezervirajte mizo

Da se vam bomo lahko celovito posvetili pri kulinaričnem doživetju je vaša rezervacija obvezna.Galerija okusov