Prva

... prve ne pozabiš nikoli.

Prva

09. 04. 2015

Najlepše na Slovenskem v zadnjih desetih letih, kjer se omasti sodobne kuharije, polnih okusov in sproščenega vzdušja željan brk.
... prve ne pozabiš nikoli.

Več tisoč vas je bilo prvih, tistih, ki ste nas spoznali v prvem letu in prikimali drugačnosti, drznosti, strasti, ki se odražajo v fuziji okusov.

Lojza z ekipo že dobro leto dni ustvarjata nepozabna kulinarična doživetja in to delita z vsemi. Gostje se zadovoljno vračajo, pari so še vedno poročeni, kritiki so nam še naprej naklonjeni. 

  • »Galerija okusov je najlepše, kar se nam je na Slovenskem zgodilo v letu 2014! Pa čeprav smo šele aprila.« Uroš Mencinger, Nedelo, 13. april 2014.
  • »Kaj v letu 2014 – v zadnjih desetih letih!« Tomaž Sršen, 14. april 2014.
  • »Pri vsem skupaj gre poudariti igrivost, sproščenost in zdrav odmerek zajebantske distance do visoke gastronomije. V Galerijo se gre konkretno omastit sodobne kuharije, polnih okusov in sproščenega vzdušja željan brk.« Boštjan Napotnik, Mladina, 13. marec 2015

Ustvarjamo in kreiramo zaradi užitka, ljubezni do hrane in v želji, da se imamo fajn. Užitke pa je, tako kot ljubezen, potrebno deliti. Zato smo vas povabili na kulinarični večer Prva.

Kulinarični večer je, tako kot vsi pretekli, pokazal našo ustvarjalno moč in kreativne ideje sestave krožnikov. Prepričani smo, da smo vas popeljali do ekstaze okusov. Za popolno kulinarično doživetje je poskrbel gost večera – vinski strokovnjak Gašper Čarman, eVino.

Obdarite bližnje

ko nekomu nekaj podarimo, osrečimo dva
Galerija okusov

Kulinarika je druženje ob prijetni gastronomski ponudbi. Obdarite bližnje in jih razveselite s kulinaričnim doživetjem.

PONOSNI ČLANI IN PREJEMNIKI

Michellin Plate 2020
Member of Gault&Millau
Member of JRE
Member of  Vox
Member of Green Key
Member of Green Cuisine

Rezervirajte mizo

Da se vam bomo lahko celovito posvetili pri kulinaričnem doživetju je vaša rezervacija obvezna.Galerija okusov