Kokodajs Vol. 02

25. 01. 2025 - 25. 01. 2025

Kulinarični spektakel pohanega piščanca.

Pohan piščanec ni le identiteta našega kulinaričnega okolja, temveč tudi inspiracija sodobnega kulinaričnega doživetja. Kako s pohanim piščancem ustvariti sodoben kulinarični izziv in kako tradicionalno jed interpretirajo sodobni chefi, je tema nepozabnega kulinaričnega dne.

Sebastjan Grobelšek (Gostilna Francl) se pomeri z Markom Magajnetom (Galerija okusov). Čigav pohan piščanec bo osvojil vaša srca, bomo lahko ugotovili tako v času kosila kot tudi večerje.

Popoldansko in večerno doživetje bo organizirano kot kulinarični dogodek. Družili se bomo ob 13:00 in 18:00 in vas v času Kokodajs kosila razvajali s 4 - hodnim menijem, za večerjo pa bodo vaše brbončice okušale 6 - hodni meni. 

Cena kulinaričnega dogodka v času kosila znaša 38 € na osebo in 54 € v času večerje. 

Veselimo se druženja z vami.

Rezervacija dogodka

Obdarite bližnje

ko nekomu nekaj podarimo, osrečimo dva
Galerija okusov

Kulinarika je druženje ob prijetni gastronomski ponudbi. Obdarite bližnje in jih razveselite s kulinaričnim doživetjem.

PONOSNI ČLANI IN PREJEMNIKI

Michellin Plate 2020
Michellin Green Star
Member of Gault&Millau
Member of  Vox
Member of Green Key
Member of Green Cuisine

Rezervirajte mizo

Da se vam bomo lahko celovito posvetili pri kulinaričnem doživetju je vaša rezervacija obvezna.



Galerija okusov