Kokodajs Vol. 02

25. 01. 2025 - 25. 01. 2025

Kulinarični spektakel pohanega piščanca.

Pohan piščanec ni le identiteta našega kulinaričnega okolja, temveč tudi inspiracija sodobnega kulinaričnega doživetja. Kako s pohanim piščancem ustvariti sodoben kulinarični izziv in kako tradicionalno jed interpretirajo sodobni chefi, je tema nepozabnega kulinaričnega dne.

Sebastjan Grobelšek (Gostilna Francl) se pomeri z Markom Magajnetom (Galerija okusov). Čigav pohan piščanec bo osvojil vaša srca, bomo lahko ugotovili tako v času kosila kot tudi večerje.

Popoldansko in večerno doživetje bo organizirano kot kulinarični dogodek. Družili se bomo ob 13:00 in 18:00 in vas v času Kokodajs kosila razvajali s 4 - hodnim menijem, za večerjo pa bodo vaše brbončice okušale 6 - hodni meni. 

Cena kulinaričnega dogodka v času kosila znaša 38 € na osebo in 54 € v času večerje. 

Veselimo se druženja z vami.

Rezervacija dogodka

Obdarite bližnje

ko nekomu nekaj podarimo, osrečimo dva
Galerija okusov

Kulinarika je druženje ob prijetni gastronomski ponudbi. Obdarite bližnje in jih razveselite s kulinaričnim doživetjem.

PONOSNI ČLANI IN PREJEMNIKI

Michellin Plate 2020
Michellin Green Star
Member of Gault&Millau
Member of  Vox
Member of Green Key
Member of Green Cuisine

Rezervirajte mizo

Da se vam bomo lahko celovito posvetili pri kulinaričnem doživetju je vaša rezervacija obvezna.



Rezervirajte Darilni bon
Galerija okusov