Kulinarični spektakel pohanega piščanca.
Pohan piščanec ni le identiteta našega kulinaričnega okolja, temveč tudi inspiracija sodobnega kulinaričnega doživetja. Kako s pohanim piščancem ustvariti sodoben kulinarični izziv in kako tradicionalno jed interpretirajo sodobni chefi, je tema nepozabnega kulinaričnega dne.
Sebastjan Grobelšek (Gostilna Francl) se pomeri z Markom Magajnetom (Galerija okusov). Čigav pohan piščanec bo osvojil vaša srca, bomo lahko ugotovili tako v času kosila kot tudi večerje.
Popoldansko in večerno doživetje bo organizirano kot kulinarični dogodek. Družili se bomo ob 13:00 in 18:00 in vas v času Kokodajs kosila razvajali s 4 - hodnim menijem, za večerjo pa bodo vaše brbončice okušale 6 - hodni meni.
Cena kulinaričnega dogodka v času kosila znaša 38 € na osebo in 54 € v času večerje.
Veselimo se druženja z vami.
Kulinarika je druženje ob prijetni gastronomski ponudbi. Obdarite bližnje in jih razveselite s kulinaričnim doživetjem.