Pohan piščanec ni le identiteta našega kulinaričnega okolja, temveč tudi inspiracija sodobnega kulinaričnega doživetja. Kako s pohanim piščancem ustvariti sodoben kulinarični izziv in kako tradicionalno jed interpretirajo sodobni chefi, je tema nepozabnega večera.
21. 11., ob 18. uri, na večeru, polnem prepletov okusov, bosta 2 chefa to tradicionalno jed dvignila na najvišji nivo. Sebastjan Grobelšek (Gostilna Francl) in Marko Magajne (Galerija okusov) bosta skozi 5–hodno kulinarično doživetje kreativno povezovala večer okoli življenja piščanca. Jedi, ki se vrtijo okoli piščanca, se bodo stopnjevale do finalnega trenutka, ko bo kralj naših jedi – pohan piščanec – dobil osrednje mesto na piedestalu.
Za vinsko spremljavo in posamezno izbiro vin bo na dogodku skrbela vinska klet Herga, vi pa boste lahko izbirali med različnimi doživetji.
Rezervirajte tukaj: http://bit.ly/48wdvQ2
Kulinarika je druženje ob prijetni gastronomski ponudbi. Obdarite bližnje in jih razveselite s kulinaričnim doživetjem.