ZA POJEST

Lojzi ljubimo naravo, zato je nikoli ne zatajimo, še najmanj na krožniku. To je razlog, da uporabljamo sezonske sestavine, kar pomeni, da ni nujno, da je današnji krožnik enak včerajšnjemu.

Kulinarično doživetje se začne z vašim naročilom, ko se vam povsem posvetimo.

  • a la carte meni – za gurmane, ki točno vedo, kaj želijo
  • degustacijski meni – če želite preveriti, kaj zmoremo, se nam prepustite in razvajali vas bomo z našim izborom jedi (od 4- do 10-hodni degustacijski meniji)
  • drive in a la carte – ko želite razvajati svoje goste kot pravi kuharski mojster, vam priskočimo na pomoč, ne da bi kdo vedel za to. Naročite vnaprej izbrane jedi, ki vam jih pripravimo, ob prevzemu vam v "šnelkursu" podamo še napotke za čim enostavnejše dokončanje jedi doma, vi pa se s predlogi za serviranje izkažete kot top chef in hkrati razvajate svoje brbončice ob tako rekoč pospravljeni kuhinji - na svoji zakuski uživajte tudi vi
  • poslovna kosila – za sproščeno druženje s poslovnimi partnerji
  • sobotna kosila – da lahko kuhalnice pustite v predalu in si vzamete vsaj dan oddiha
  • prigrizke – ko si želite samo nekaj »piknit« ob kozarčku ali dveh