Urbano in divje, moderno in tradicionalno, lokalno in globalno.

To je Galerija okusov. Morate nas spoznati, da bi začutili našo zgodbo, ki se piše sama. Razvili smo se v restavracijo do katere imate visoka pričakovanja, kar nas žene v vedno novo ustvarjanje – na tem mestu hvala, ker nam ne dovolite zaspati.

Pri kreacijah jedi se osredotočamo na pristen okus lokalnih in svežih sestavin, seveda le sezonsko dobavljivih. In ja, če so paški lignji boljši, se raje dogovorimo z ribičem iz naše bivše skupne države, da vam lahko postrežemo najboljše. Zamrznjen je pri nas samo sladoled, pa še ta je domač. Naši redni dobavitelji so: kmetija Podpečan, ribogojnica Špegelj, vrtnarija Valner, Dveri-Pax, E-vino, Koželj, kmetija Vodušek, kmetija Firbas in številni drugi. Zavedanje lokalnosti potrjuje tudi naš ambient, opremljen s slovenskim hrastovim lesom, emo lončki ….

 

 

Zaljubljeni smo v sveža zelišča, spoštujemo izročilo naših prednikov – prve učiteljice so bile mamice in babice, negujemo naravo in iz nje jemljemo le najboljše. Radi se poigramo s pripravo jedi in/ali pogostitvijo v naravi – obdaja nas dihjemajoč baročni park Novo Celje, del istoimenskega dvorca Novo Celje iz 18. stoletja.

Z gosti se imamo vedno fajn – v sproščenem vzdušju ustvarjamo skupaj z vami in vam nudimo:

  • a la carte meni,
  • degustacijske menije,
  • poslovna kosila in organizacijo dogodkov (konference, sestanki, izobraževanja …),
  • interaktivne vinske degustacije,
  • zasebne dogodke (rojstni dnevi, krsti, obhajila, poroke, obletnice, sedmine …) ...

Restavracijo sta zasnovala Gašper Puhan, kot akademski oblikovalec in lastnik več podjetij, in Borut Jovan, izjemno nadarjen chef, ki je kilometrino nabiral v michelinovih restavracijah v Italiji, Španiji, Franciji, na Danskem.