Male skrivnosti velikih mojstrov

Chef Borut Jovan je prepričan, da lahko vsak dobro kuha, če kuha z užitkom in ljubeznijo. Da bo priprava jedi še enostavnejša, okus pa slastnejši, bo Borut 1. februarja 2014 ob 10. uri razkril male skrivnosti velikih mojstrov na kulinaričnem tečaju Galerije okusov. Po tečaju na pogostitev povabite tudi prijatelje ali partnerje!*

 Skupaj z vami bo pripravil 5-hodni meni in razkril trike pravilne in enostavne priprave vsakdanjih jedi.

  • Kako narezati zelenjavo, jo lahko prekuhamo, kolikšna naj bo količina le-te na krožniku?
  • Kako očistiti in filirati ribo, ji moramo odstraniti tudi luske?
  • Kako izbrati svež kos mesa, ga je potrebno pred pripravo marinirati in kako ga pravilno narezati?
  • Kako skuhati testenine, jih je morda potrebno naoljiti?
  • Kako pripravimo domač kruh, se lahko testo zanj res prehladi?

Odgovore ponuja chef Borut. Vsi ljubitelji kuhanja se mu lahko pridružite v profesionalni kuhinji v Galeriji okusov, s seboj pa povabite tudi najdražje; prijave zbiramo na info@galerijaokusov.si ali 031 657 605.

Cena: 85 eur (v ceno je vključen tečaj priprave 5-hodnega menija z aktivnim kuhanjem in s pogostitvijo ob spremljavi vin)

*Dodatna ponudba: cena pogostitve dodatne osebe le 26,00 eur
Na pogostitev lahko povabite tudi vašega bližnjega, ki bo prav tako užival v 5-hodnem meniju z vini.