Goût de France/Good France

Večer francoske kulinarike

Četrtek, 19. marca 2015, 19.00

19. marca 2015 bo več kot 1000 kuharskih mojstrov na petih kontinentih pripravilo francosko večerjo. Med njimi je tudi naš chef Borut Jovan, ki se je odzval povabilu francoskega veleposlanika v Sloveniji, z menijem pa je prepričal tudi selekcijski odbor projekta, ki ga podpira svetovno priznan kuharski mojster Alain Ducass.

Ni skrivnost, da je francoska kulinarika daleč najbolj razvita, zato se je tudi Borut izobraževal v Franciji.

Namen mednarodnega projekta Good France, ki ga podpirata francosko Ministrstvo za zunanje zadeve in mednarodni razvoj ter Alain Ducasse, francoski kuharski mojster, je na edinstveni način predstaviti in ponuditi v okušanje Francijo.

Chef Borut je pripravil meni, ki temeljil na francoski gastronomiji, a hkrati diši slovensko.

Rezervacije sprejemamo na info@galerijaokusov.si ali 031 657 605.

(5 % vrednosti menija namenjamo Fundaciji Utrip humanosti, za štipendiranje mladih, obolelih za rakom).